El ciclista Jaume Rovira impulsa de nou el repte solidari amb el Grup Alba

Byadmin

abr. 21, 2021
0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second

Juntament amb el Consell Esportiu de l’Urgell promou del 16 al 25 d’abril la ruta solidària Transurgellenca

El targarí Jaume Rovira amb el suport del Consell Esportiu de l’Urgell recorrerà el proper 24 d’abril els gairebé 190 quilòmetres de la ruta Transurgellenca, que dona la volta a la comarca de l’Urgell, en unes 10 hores per aconseguir fons per als projectes d’esport inclusiu i salut del Grup Alba. Forma part del seu projecte personal i solidari SEP Titan impulsat arran de la seva participació a la cursa extrema Titan Desert que es fa al Marroc.

El dia 12 d'abril s'ha presentat la nova proposta solidària de Rovira | Consell Esportiu de l'Urgell

Amb aquesta iniciativa es busca també la implicació de tota la ciutadania i es convida a sumar-se al repte solidari fent una donació mínima de 5 euros pel projecte a través del formulari http://bit.ly/transurgellenca.

Les persones que facin la donació podran descarregar-se un dorsal que es pot personalitzar amb el seu nom i realitzar tota o una part del recorregut a peu, corrent o en bicicleta durant el mateix dia 24 unint-se en algun moment a la ruta del Jaume (veure horaris al web www.ceurgell.cat/repte-transurgellenca/) o durant aquella setmana del 16 al 25 d’abril. També poden animar al Jaume des de casa seva o en el transcurs de la ruta pel seu municipi.

“El recorregut començarà a les 12 a les instal·lacions de l’Associació Alba i en principi tinc previst fer tota la ruta sense parar en 10 hores. Ja hi ha algunes persones de clubs ciclistes de la comarca que m’han confirmat que s’uniran aquell dia al repte i espero que molta més gent pugui participar-hi i col·laborar d’aquesta activitat esportiva i solidària”, explica Jaume Rovira.

Segons Helena Garriga, tècnica del Consell Esportiu de l’Urgell, amb aquesta iniciativa també es vol donar visibilitat a uns camins que estan a l’abast de tots els ciutadans i que promou en l’activitat física i la promoció de la comarca.

Des del Grup Alba, la responsable de l’Àrea d’Activitat física i salut, Anna Balp, ha agraït la col·laboració conjunta i ha explicat que amb els integrants del Club Ciclista Alba també s’uniran una estona en algun tram del recorregut. També ha animat a tothom a compartir fotografies de l’esdeveniment amb el dorsal fent servir el hashtag #reptetransurgellenca i etiquetant a l’@associacioalba@consellesportiuurgell i @s.e.p_titan

Els diners aconseguits es destinaran a la pràctica de l’esportiu inclusiu, a millorar-ne la seva accessibilitat amb la compra d’una bicicleta elèctrica o a promoure els hàbits saludables de les persones amb discapacitat del Grup Alba.La pandèmia ha fet augmentar els nivells de sedentarisme, fet que ha repercutit negativament en la salut de totes les persones, però més encara en les persones amb discapacitat que ja tenien taxes de sedentarisme i obesitat superiors a la mitjana.

Les persones que donin suport al repte entraran al sorteig de productes alimentaris i esportius proporcionats per comerços i empreses de la comarca. Aquest sorteig es realitzarà el dia 30 d’abril.

Podeu veure la notícia a Nova Tàrrega http://www.novatarrega.cat/noticia/136050/el-ciclista-jaume-rovira-impulsa-de-nou-el-repte-solidari-amb-el-grup-alba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %